O nama

Tvrtka Venio indicium d.o.o. osnovana je 2011. godine s ciljem razvoja poslovnih informacijskih sustava. Od tada je uložen mukotrpan rad kako bi se potpuno iz početka napravio ERP sustav.

Sustav je građen modularno kako bi se mogao prilagoditi specifičnim potrebama klijenta. Pored ERP sustava u svom portfelju tvrtka ima još nekoliko programa koji su integrirani s ERP sustavom,te na taj način čine cjelinu koja može pokriti sve potrebe poslovanja nekog subjekta. Tvrtka je specijalizirana za prehrambenu industriju, a kroz VENIO ERP se može pratiti potpuna sljedivost.

Prisutni smo i u drugim vertikalama, te imamo suradnju s akademskom zajednicom od samog osnutka tvrtke. Naši konzultanti posjeduju veliko znanje i iskustvo u optimiziranju poslovnih procesa i implementaciji ERP sustava. S našim partnerima gradimo povjerenje, zajedno rastemo, i jedni druge podupiremo. Ako želite upoznati naše proizvode i naš tim, stojimo Vam na raspolaganju.

 

Venio indicium ERP vizija

VIZIJA

Biti prepoznatljiv regionalni dobavljač poslovnih informacijskih sustava.

Venio indicium ERP misija

MISIJA

Stvarati originalna, prepoznatljiva i efikasna informacijska riješenja. Svojim klijentima omogućiti rast, razvoj i poslovni kontinuitet. Svojim dolaskom donijeti pozitivne promjene u poslovanju, te na taj način izgraditi povjerenje s klijentima.

Proizvode razvijati vlastitim kadrovima koji predstavljaju najveću vrijednost kompanije, te osigurati transparentan i korektan odnos s poslovnim partnerima i zajednicama s kojima poslujemo.

Venio indicium ERP ciljevi

CILJEVI

– Osigurati rast prihoda prodajom vlastitih proizvoda.
– Povećati tržišni udio u segmentu poslovnih informacijskih sustava.
– Povećati produktivnost.
– Osigurati prepoznatljivost svojih proizvoda zbog kvalitete i njihovih mogućnosti.
– Udovoljiti ukusima, željama i prije svega potrebama klijenata.
– Voditi brigu i njegovati odnose s zaposlenicima, te im omogućiti usavršavanje i motivaciju.

PREGLED PROIZVODA I USLUGA TVRTKE

Centralna aplikacija za upravljanje poslovnim resursima – VENIO ERP preko VENIO HOSTING-a komunicira sa aplikacijama VENIO POS, VENIO cERP, VENIO mERP i VENIO PERPETUUM. Ona sadrži, prima i vraća sve podatke koje druge aplikacije koriste i obrađuju.

Sve te procese nadzire i usavršava VENIO HELP DESK.

Najbolji ERP na tržištu