Glavne usluge

  • Implementacija poslovnih informacijskih sustava
  • Projektiranje i izgradnja IT infrastrukture
  • Održavanje IT infrastrukture
  • Nabava opreme

Principi rada

Venio indicium ERP kreativnost
Implementacija poslovnih informacijskih sustava

Loše izvedena implementacija poslovnih informacijskih sustava je najčešći razlog nezadovoljstva korisnika sa sustavom. Implementacija je vrlo složen i kompleksan proces kojeg trebaju obavljati konzultanti koji izvrsno poznaju sustav koji implemetiraju, poslovne procese i vertikalu u kojoj se vrši implementacija. Naši konzultanti imaju veliko iskustvo u implementaciji naših proizvoda, te podršku razvojnih inženjera koji su sudjelovali u kreiranju naših proizvoda. Budući da implementiramo vlastiti proizvod nemamo nikakvih ograničenja kao što je slučaj s implementatorima tuđih proizvoda, a to je još jedna prednost našeg proizvoda u odnosu na konkurenciju.

Venio Implementacija poslovnih informacijskih sustava, sve u jednom

Projektiranje i izgradnja IT infrastrukture

Tvrtka Venio indicium projektirala je desetak server soba i mnoštvo lokalnih računalnih mreža. Gotovo sve te projekte je i izvodila tako da posjeduje zavidno iskustvo u navedenim poslovima. Naši inženjeri posjeduju certifikate tvrtki poput CISCO, R&M itd.

Održavanje IT infrastrukture

Venio indicium svojim klijentima pruža i usluge održavanja IT infrastrukture kako bi dobili kompletnu uslugu na jednom mjestu. Naši sistem inženjeri osigurati će besprijekoran rad vaše infrasturkture, te rad bez zastoja.

Nabava opreme

Za svoje klijente vršimo i nabavu informatičke opreme, te smo ovlašteni partneri mnogih poznatih brendova.

U našoj ponudi imamo i ESET antivirusna rješenja.

Za sva pitanja i ponude obratite nam se na prodaja@venio.hr

Antivirusno rješenje, prodaja, Venio ERP, ERP sustav, POS aplikacija
Usluge logo, partneri, oprema